Press "Enter" to skip to content

Kakve nam ideje sjenila Istra donose za ljetnu sezonu 2024. godine?

Kako nam sjenila Istra uvijek donose neke novitete kad su u pitanju vanjski prostori i njihova oprema te samo uređenje okućnice, već smo se navikli na neke njihove super ideje. Stoga smo uzbuđeni čuti što misle da nam donosi ovogodišnja ljetna sezona?

Jedan od hitova za koji sjenila Istra predviđaju velik interes kod kupaca biti će svakako drveni vanjski namještaj na terasi od opeke. Grijaći element obješen na pergolu odlična je ideja za vanjski životni prostor koji produljuje sezonalnost ovog prostora. Mekani namještaj i šareni jastučići čine ga još ugodnijim mjestom za opuštanje. Nekoliko koraka dalje, staklena vrata i prozori pune dužine povezuju unutarnje i vanjske prostore.

Vanjski prostor za sjedenje s barskim kolicima i umjetninama jedna je opcija za koju sjenila Istra vjeruju da će se sviđati malo sofisticiranijim klijentima. Kada razmatrate ideje za životni prostor na otvorenom, pogledajte što volite kod svojih unutarnjih prostora i primijenite iste koncepte. Ovdje svijetla slika na zidu, odgovarajući dekorativni jastuci, mekani namještaj i kolica za piće dodaju udobnost i praktičnost, a daju naklon životu u zatvorenom prostoru. Ima još niz ideja za barove na otvorenom vrijedne veselja.

Kakve nam ideje sjenila Istra donose za ljetnu sezonu 2024. godine?

Meni se osobno sviđa ideja za sjenicu s vratima za prekrasan ulaz u vrt i bijele sofe ispod pergole u blizini bazena. Ovakve ideje sjenila Istra lako mogu pretvoriti u stvarnost. Čvrsti krov ideja je funkcionalnog vanjskog stambenog prostora za zaštitu posjetitelja od kiše i drugih elemenata. Omogućuje vlasnicima kuća da imaju udobne sofe presvučene tkaninom vani. Poput slike na zidu, struktura koja podupire krov uokviruje prekrasan pogled na bazen i drveće.

Kako biste maksimalno iskoristili ograničenu prostoriju, sjenila Istra donose i ideje za male terase, uključujući prijedloge namještaja i kako koristiti boju da prostor učinite većim. Dodajte rasvjetu u svoje dvorište kako biste iskoristili tople večeri. Nećete vjerovati koliko rasvjeta može napraviti ambijent posebnim, a vaše večeri čarobnima. Stoga se nemojte libiti poigrati sa igrom svjetla i sjene, možda se ugodno iznenadite.